מתכון לפאי שוקולד וקוקוס של אורית לוי

פאי שוקולד וקוקוס מתכון
מתכון קל ופשוט לפאי שוקולד קוקוס

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מצרכים לפאי שוקולד וקוקס :

לבסיס קוקוס
3 חלבונים (לשמור את החלמונים בצד למלית)
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קוקוס
למלית השוקולד
1 כוס נוטלה או כל ממרח שוקולד שאוהבים
1 כוס שמנת מתוקה
3 חלמונים

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. לתחתית הקוקוס:.
3. לערבב בקערה עם כף חלבונים עם סוכר. להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב..
4. לשמן תבנית פאי עגולה עם תרסיס שמן או מרגרינה ולהדק את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות..
5.למלית:.
6.ממיסים במיקרו את ממרח השוקולד והשמנת בפולסים של 10 שניות בכל פעם ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה..
7. מוסיפים את החלמונים וטורפים עד תערובת חלקה..
8. מוזגים את המלית על בסיס הקוקוס ואופים 25 דק'. המלית אינה קשה ומעט רוטטת – זה בסדר..
9. מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות..

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: