Search

מתכון לפאי שוקולד וקוקוס של אורית לוי

פאי שוקולד וקוקוס מתכון
מתכון קל ופשוט לפאי שוקולד קוקוס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מצרכים לפאי שוקולד וקוקס :

לבסיס קוקוס
3 חלבונים (לשמור את החלמונים בצד למלית)
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קוקוס
למלית השוקולד
1 כוס נוטלה או כל ממרח שוקולד שאוהבים
1 כוס שמנת מתוקה
3 חלמונים

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. לתחתית הקוקוס:.
3. לערבב בקערה עם כף חלבונים עם סוכר. להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב..
4. לשמן תבנית פאי עגולה עם תרסיס שמן או מרגרינה ולהדק את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות..
5.למלית:.
6.ממיסים במיקרו את ממרח השוקולד והשמנת בפולסים של 10 שניות בכל פעם ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה..
7. מוסיפים את החלמונים וטורפים עד תערובת חלקה..
8. מוזגים את המלית על בסיס הקוקוס ואופים 25 דק'. המלית אינה קשה ומעט רוטטת – זה בסדר..
9. מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות..

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות