חיפוש

טריקולד מתכון קל

טריקולד מתכון קל
טריקולד מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טריקולד מתכון קל



מצרכים: לתבנית 24 ס"מ
בסיס:
120 גר' ביסקוויטים
45 גר' חמאה מומסת

לשכבת המוס:
160 גר' שוקולד (לבן/חלב/מריר)
300 מ"ל שמנת מתוקה (לחלק ל-2 חלקים)
5גר' ג'לטין (אבקה)
25 מל' מים פושרים לכיוון הקרים

דגש על סדר הפעולות :
1.מכינים את הבסיס משטחים אותו על התבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת השכבה הראשונה של המוס.
2.שמים את השקף .
3.הכנת המוס : עפ"י הדרך שהראתי את המוס שוקולד הלבן ,מכינים את כל המוסים הסדר לבחירתכם. לאחר הכנת המוס יש להקפיא ל30 דק' לפחות ורק אז להכין את השכבה הבאה.
4.אחרי שכל השכבות מוכנות יש להקפיא למינימום שעתיים, ועדיף גם לתת לזה לילה.
5.יש להפשיר את העוגה כשעה לפני ההגשה, היא טעימה גם קפואה :)).

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות