2.5/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול
מצרכים
1 כף שמרים
1 כף מלח
5/6 כוסות מים מברז
ללוש ידני הבצק דביק כך הוא צריך ליהיות
להעביר למקרר ( לכסות עם ניילון ניצמד)
24 שעות אפשר גם 48 שעות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור חום גבוה לשים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים.
2. בנייר אפיה משומן עם שמן זית לפתוח את הבצק לצורת פיתה גודל מה שאתם רוצים.
3. טיפ.
4. אפשר חלק מהפיתות למרוח מלמעלה שמן זית עם זעתר.
5. חלק עם פסטו.
6. חלק עשיתי פיצה .
7. אפשר להשאיר טבעי.
8. חלק עשיתי בסיר גריל בלי תוספות יצא טעים, בהצלחה.
מתכון של יפה כהן.