תפריט סגור

מתכון לפרגיות ותפוח אדמה ברוטב צהוב

תבשיל פרגית עם תפוחי אדמה ופטריות
Booking.com

מצרכים להכנת פרגיות ותפוח אדמה ברוטב צהוב:

1 בצל גדול או 2 קטנים חתוכים לרצועות
חצי כפית כמון
חצי כפית קינמון טחון
כף גדושה של פפריקה אדומה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף מלח
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות מושרים במים
1 כף כורכום
1 ק"ג פרגית נקיה חתוכה לרצועות
1 קופסא של פטריות שמפניון חתוכות
1 כף גדושה של סוכר
ציר בקר עד לכיסוי תפוחי אדמה או מים רותחים עם מרק עוף
מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט

סרטון המדגים כיצד להכין תבשיל פרגיות עם תפוחי אדמה ופטריות:

אופן הכנה:
1. במחבת עושים סגירה עם מעט שמן זית לרצועות הפרגית כפי שהודגם בסרטון ושמים בצד .
2. מטגנים את הבצל עד להשחמה,תוך כדי ערבוב מוסיפים כף של סוכר ,המטרה היא ליצור מעין ריבת בצל.
3. לאחר שהבצל השחים,מוסיפים אליו את רצועות הפרגית שסגרנו ומערבבים.
4. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה ואת הציר בקר עד לכיסוי של תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
5. לאחר הרתיחה מוסיפים את הפלפל השחור,כורכום,פפריקה,כמון,קינמון,מלח והפטריות ומערבב ,מכסים את הסיר,מנמיכים את האש ומבשלים למשך חצי שעה.
6. פותחים את הסיר מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת,סה"כ שעה של בישול.
7. לאחר שעה מסירים מהאש ומגישים,ניתן לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

מתכון נוסף:
מתכון למוקפץ עם פרגיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!