מתכון לקציצות דגים ברוטב

מתכון לקציצות דגים ברוטב

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורטל עמרם משתפת מתכון לקציצות דגים ברוטב.

אז מה בעצם צריכים על מנת להכין מתכון קציצות ברוטב?

  • חצי קילו דג נסיכת הנילוס טחון
  • כוס כוסברה טחונה או קצוצה
  • 1 בצל גדול מגורד
  • 6 שיני שום כתושות או טחונות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 2 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות שמן
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם.
  • למי שרוצה חריף,אז להוסיף 1 כפית פפריקה חריפה
  • לרוטב:
  • 4 עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים וקצוצות.
  • 6 שיני שום כתושות
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • 1 גמבה קצוצה
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • כוס כוסברה קצוצה דק דק
  • שמן זית לטיגון ( 5 כפות) +רבע כוס שמן זית
  • 1 כף אריסה מוכנה

אופן הכנה:

  1. את כל מרכיבי הדג,לטחון ולערבב טוב טוב ולהניח בצד.
  2. לאחר מכן לקחת סיר ולשים בו 5 כפות שמן ולטגן את העגבניות הגמבה והפלפל ביחד עד שמתרככים.
  3. לאחר מכן לוקחים כוס ולשים בו רבע כוס שמן זית ואת כל התבלינים כולל הכוסברה והאריסה ולערבב טוב טוב ולשפוך בסיר הרוטב ולערבב .
  4. מוסיפים לסיר את ה-4 כוסות מים הרותחים מביאים לרתיחה ונותנים לזה לבעבע ואז מנמיכים את האש ומתחילים ליצור קציצות ולזרוק בעדינות לתוך הסיר ולבשל על אש בינונית חצי שעה ולהגיש.

סרטון עם מתכון לקציצות דגים של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *