דרגו את המתכון

המתכון הזה מיועד לשומר צלוי טעים, שמביא את המתיקות הטבעית ואת טעם האניס העדין של הירק הייחודי הזה. שומר צלייה הופך את המרקם הפריך שלו למשהו רך, מקורמל ומענג לחלוטין. זוהי תוספת פשוטה ובריא שמשתלבת יפה עם מגוון מנות עיקריות, מדגים ועד עוף או אפילו כחלק מסעודה צמחונית. התהליך פשוט, והתוצאה היא מנה שתעלה כל ארוחה.

איך מכינים שומר בתנור – הרכיבים:

שלבים:
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
חותכים את החלק העליון של פקעת השומר ופורסים אותם בצורה אנכית לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, זורקים את פרוסות השומר עם שמן זית, מלח, פלפל ופתיתי פלפל אדום אם משתמשים.
מורחים את השומר בשכבה אחת על נייר אפייה.
צולים בתנור שחומם מראש 20-25 דקות, או עד שהשומר רך והשוליים מתחילים להשחים.
מוציאים את השומר מהתנור ומפזרים מיץ לימון.
אם רוצים, מעל גבינת פרמזן מגוררת.
מחזירים את השומר לתנור וצולים 5 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.
מגישים חם כתוספת מענגת.

תיהנו מהשומר הצלוי בתנור שלכם, מנה המשלבת פשטות עם אלגנטיות, ובטוח תשמח את בלוטות הטעם שלכם עם התערובת של טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות