דרגו את המתכון
דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון שלה לשניצל תירס ביתי.
- 2 קישואים
- 6 ביצים
- פרורי לחם
- חצי כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- קופסת שימורי תירס להשאיר קצת מהנוזל
- תבלינים: פילדלפיה, מלח, פלפל, כמון
אופן ההכנה
- לקלף ולגרד בפומפיה 2 קישואים לקערה.
- להוסיף את הביצים , הקמח, אבקת אפיה, תירס עם קצת נוזל, תבלינים, ורבע כוס מים.
- לערבב הכל ולהוסיף פרורי לחם לפי הצורך כך שתצא עיסה .
- שאפשר להכין לביבות ביד אבל לא דחוס מידי- ברגע שאפשר להכין כבר לא להוסיף.לעטוף כל לביבה כזו בפרורי לחם ולשמן החם- אש בינונית שלא ישרף מבחוץ.
- מעבירים לנייר סופג, בתאבון
סרטון עם מתכון נוסף לשניצל תירס: