תפריט סגור

מתכון מושלם לעוף עם סילאן ובצל סגול של שושי מזרחי

עוף עם סילאן ובצל סגול
Booking.com

מצרכים להכנת עוף עם סילאן ובצל סגול:

4 כרעיים מחולקים ל-2
3 כפות אבקת מרק בצל
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
1/2 כוס סילאן
פלפל לפי הטעם
3 בצלים סגולים פרוסים

סרטון עם מתכון נוסף של שוקי עוף בסילאן:

אופן ההכנה
1בתבנית אפיה מסדרים את הבצל הסגול,מניחים מעל את הכרעיים ושמים מעל את הסילאן,שמן זית ,אבקת מרק,פלפל ומלח,מערבבים היטב לספיגת טעמים ומכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות (מצב צליה) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
2.לאחר 45 דקות,מסירים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נמוספת בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
3.מוציאים מהתנור ומגישים

יש אפשרות להוסיף תפוחי אדמה קטנים (פריזיאן) חצויים ל-2 על מנת להעשיר את התבשיל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!