מתכון נודלס כמו במסעדות

מתכון נודלס כמו במסעדות
מלי מאירוב משתפת אותנו במתכון שלה לנודלס כמו במסעדות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מלי מאירוב משתפת אותנו במתכון שלה לנודלס כמו במסעדות.

מצרכים להכנת נודלס:

  • 1 חבילה אטריות מקרוני מספר 7
  • ½ בצל בינוני
  • 2 גזרים (חתוכים לרצועות)
  • 1 פלפל גמבה ( חתוך לרצועות)
  • 1 פלפל צ'ילי (קצוץ)
  • 6 פטריות (חתוכות)
  • 200 גרם כרוב לבן (חתוך )
  • ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות (אפשר גם בקר מסוג סינטה או צ'אך)

לרוטב:

  • ½ כוס סויה
  • ½ כוס טריאקי
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף קורנפלור
  • ¼ כוס מים
  • 20 יחידות אגוזי קשיו חצויים
  • בצל ירוק טבעות לקישוט

אופן הכנה:

  • להרתיח ולבשל את האטריות לפי הוראות יצרן, ולהניח בצד.
  • ניתן להשתמש בכל סוג שתבחרו, אני השתמשתי אפילו באטריות רגילות של מקרוני מספר 7 יצא מעולה.
  • נעבור לירקות, לתוך ווק חם ולוהט ומשומן נכניס כל ירק בנפרד לטיגון קל וקצר.
  • נתחיל בבצל, נוסיף גזר, פלפל וצ'ילי, פטריות וכרוב נשאיר לסוף. נניח בצלחת בצד.
  • באותו ווק נוסיף שמן ונכניס את הרצועות חזה עוף .
  • נקפיץ קלות עד שהופכות ללבנות. נניח בצלחת בצד.
  • להכנת הרוטב נוסיף לתוך הווק החם סויה, טריאקי, שמן שומשום, סילאן, כפית צי'לי גרוס, רבע כוס מים, וכף קורנפלור.
  • נערבב עד שמסמיך קצת ונוסיף את אגוזי הקשיו לחגיגה.
  • נוסיף פנימה את האטריות, נערבב.
  • נוסיף את הירקות פנימה. נערבב
  • לקישוט נפזר בצל ירוק מלמעלה. ניתן גם לקשט בשומשום.

סרטון עם מתכון נוסף לנודלס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: