דרגו את המתכון

מתכון פלפלים מוחמצים חריפים

פלפלים מוחמצים הם תענוג טעים שמוסיף אגרוף של טעם לכל מנה. מקורו בטכניקות שימור עתיקות, כבישה הייתה שיטה להארכת חיי המדף של ירקות במשך מאות שנים. מתכון זה לפלפלים כבושים משלב את הטריות של הפלפלים עם החמימות של החומץ והתערובת הארומטית של תבלינים, וכתוצאה מכך תבלין מעורר תיאבון שיכול לרומם כריכים, סלטים או לוחות שרקוטרי. בין אם אתה חובב חמוצים או טירון במטבח, המתכון הזה הוא קל להקציף וישאיר את בלוטות הטעם שלך משתוקקות יותר.

רכיבים:

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, יש לוודא שהחומץ בו משתמשים הוא בעל אישור כשרות. בנוסף, אתה יכול להחליף את הסוכר בדבש או סירופ מייפל לקבלת פרופיל טעם שונה במקצת.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מניב בערך שתי צנצנות של 500 מ"ל של פלפלים כבושים.

זמן הכנה: הכנה לפלפלים כבושים אורכת כ-15 דקות, בעוד שתהליך הכבישה דורש לפחות 24 שעות להתפתחות

הטעמים.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית הקל, מושלם עבור שפים מתחילים וותיקים כאחד.

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות