מתכון קל לרולדת קפה

רולדת קפה מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מעיין אשכנזי משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת קפה.

  • 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • כף שמן
  • 4 כפות קמח
  • לקרם:
  • שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפיות קפה נמס

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר שנוסיף בהדרגה.
  • מוסיפים את החלמונים,שמן,קמח ומערבבים.
  • לקחת נייר למרוח שמן ולמזוג את הבלילה ולאפות בחום של 180 מעלות מצב טורבו.
  • לעטוף ולמקרר.
  • מקציפים את הקרם עם כל המרכיבים ולאחר שהרולדה התקררה,מורחים את הקרם על הרולדה ומגלגלים לרולדה כמו בתמונה.

מתכון נוסף לרולדה עם קצפת:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: