תפריט סגור

מתכון קל לרולדת קפה

רולדת קפה מתכון

מעיין אשכנזי משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת קפה.

  • 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • כף שמן
  • 4 כפות קמח
  • לקרם:
  • שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 5 כפות פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפיות קפה נמס

אופן ההכנה:


  • מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר שנוסיף בהדרגה.
  • מוסיפים את החלמונים,שמן,קמח ומערבבים.
  • לקחת נייר למרוח שמן ולמזוג את הבלילה ולאפות בחום של 180 מעלות מצב טורבו.
  • לעטוף ולמקרר.
  • מקציפים את הקרם עם כל המרכיבים ולאחר שהרולדה התקררה,מורחים את הקרם על הרולדה ומגלגלים לרולדה כמו בתמונה.

מתכון נוסף לרולדה עם קצפת:

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!