תפריט סגור

סושי שוקולד וקוקוס מהיר

סושי שוקולד וקוקוס מהיר

שירי מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לסושי שוקולד וקוקוס

מצרכים להכנת סושי שוקולד וקוקוס :

200 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

למלית
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם אינסטנט פודינג וניל
150 גרם שמנת מתוקה
50 גרם שמנת מתוקה
בסוף מוסיפים 3/4  כוס קוקוס

לציפוי:
קוקוס או קוקוס קלוי או פתי בר טחוןאו כל דבר אחר שאוהבים


אופן הכנה:

  1. מתחילים בהכנת הגנאש: שמים במיקרו את קוביות השוקולד המריר עם השמנת ומפעילים למשך דקה ואז מערבבים היטב עד לקבלת גנאש אחיד ושופכים ל -2 תבניות אלומיניום קטנות ומלבניות מרופדות בנייר אפיה ומקפיאים למשך שעה.
  2. מתחילים בהכנת המלית: שמים במיקרו את השוקולד הלבן עם 50 גרם שמנת וממיסים ושמים בקירור למשך חצי שעה ואז מקציפים את השמנת עם הפודינג והשוקולד הלבן המומס שקיררנו ובסוף מוסיפים קוקוס ומעבירים לשקית זילוף.
  3. על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים של המלית (יוצרים חור עבה בשק זילוף ) ומעבירים למקפיא למשך שעה.
  4. מוציאים את 2 התבניות עם הגנאש מהקפאה ושמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול, את הרול מגלגלים בקוקוס או כל ציפוי אחר שאתם אוהבים.

סרטון עם מתכון נוסף שמדגים את הגלגול של הרול:

Posted in כללי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!