סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר

סירות תפוחי אדמה במילוי בשר טחון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לסירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ברוטב עגבניות.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לסירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ברוטב עגבניות.

מצרכים להכנת סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר:

  • 10 תפוחי אדמה מזן דזירה(אדומים) מקולפים וחתוכים לסירות כפי שהוצג בסרטון (לשים בתוך מים קרים את הסירות ואת המילוי שרוקנו נשמור בצד למילוי).
  • 4 כפות שמן
  • 2 בצלים קצוצים
  • חצי קילו בשר טחון
  • חצי כף פפריקה
  • כפית כורכום
  • כפית פלפל שחור
  • כפית ראס אל חנות
  • כפית שום כתוש
  • מלח
  • תבלינים לרוטב:
  • חצי כף פפריקה
  • חצי כפית כורכום
  • בקבוק של עגבניות מרוסקות
  • כפית סוכר
  • חצי בקבוק של מים(ממלאים את הבקבוק הריק של העגבניות המרוסקות)
  • מעט מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. מטגנים את בצל קצוץ אחד עם 4 כפות שמן ולאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים חצי כפית שום כתוש וא מוסיפים חצי כפית פפריקה וחצי כפית כורכום.
  2. לאחר שהוספנו את התבלינים וערבבנו מעט מוסיפים בקבוק של עגבניות מרוסקות וכפית סוכר ומערבבים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים לרוטב עגבניות את החצי בקבוק מים ומערבבים ומוסיפים מעט מלח ופלפל שחור.
  4. שמים בקערה את הבשר הטחון,1 בצל קצוץ ואת שאריות התפוחי אדמה שהוצאנו (קוצצים אותם דק לפני שמוסיפים)מוסיפים את הפפריקה,כורכום,פלפל שחור,ראס אל חנות,חצי כפית שום כתוש ומלח לפי הטעם ולשים את התערובת עד לקבלת תערובת מילוי אחידה.
  5. ממלאים את סירות תפוחי האדמה במילוי הבשר,אם נשאר מילוי ניתן למלא פלפל ירוק חריף (לא חובה) ומתחילים לסדר בתוך הסיר של הרוטב את סירות תפוחי האדמה.
  6. מבשלים למשך 25 דקות ומגישים.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: