חיפוש

סלט בטטה כמו במסעדה

סלט בטטה כמו במסעדה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1.6/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

בטטה אפויה עם אגוזים, פטרוזיליה וחמוציות

מצרכים:

  • 1 בטטה גדולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס חמוציות
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הבטטה לרצועות.
  3. מניחים את הרצועות על תבנית אפייה, מזלפים 2 כפות שמן זית ואופים כ-15 דקות.
  4. מעבירים את התבנית למצב גריל ואופים עוד מספר דקות עד להשחמה וקריספיות.
  5. בקערה, מערבבים את האגוזים, הפטרוזיליה והחמוציות.
  6. מתבלים במיץ מ-1/2 לימון ומלח לפי הטעם.
  7. מניחים את הבטטות האפויות על צלחת הגשה ומפזרים מעל את תערובת האגוזים.

בתאבון!

מתכון של זהבה אביחלק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות