1.6/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

בטטה אפויה עם אגוזים, פטרוזיליה וחמוציות

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הבטטה לרצועות.
  3. מניחים את הרצועות על תבנית אפייה, מזלפים 2 כפות שמן זית ואופים כ-15 דקות.
  4. מעבירים את התבנית למצב גריל ואופים עוד מספר דקות עד להשחמה וקריספיות.
  5. בקערה, מערבבים את האגוזים, הפטרוזיליה והחמוציות.
  6. מתבלים במיץ מ-1/2 לימון ומלח לפי הטעם.
  7. מניחים את הבטטות האפויות על צלחת הגשה ומפזרים מעל את תערובת האגוזים.

בתאבון!

מתכון של זהבה אביחלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות