דרגו את המתכון

לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם


מצרכים ל- 4 מנות

בצד (לא חובה):

פיתה מרוחה בשמן זית שעברה בתנור כמה דקות (במצב גריל)

גבינה בולגרית

הכנה:

לקצוץ דק את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והפלפל החריף

בקערה גדולה למעוך את העגבניות אחת אחת (ממליצה לאחוז עם האצבע והאגודל את שני הקצוות של העגבנייה ולתת צביטה. כדאי לכסות עם היד השנייה מעל כדי לעצור את השפריצים…)

להוסיף לעגבניות את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והפלפל החריף

בעזרת הידיים (אפשר גם עם סכין כמובן..) לקרוע את עלי הנענע ולהוסיף לקערה

להוסיף שמן זית, מלח ומיץ לימון

לערבב ולהגיש עם פיתה וגבינה בולגרית בצד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות