חיפוש

חמוצים עיראקיים לשבת מתכון ששבר את הרשת

חמוצים עיראקיים טרשי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חמוצים עיראקיים לשבת מתכון ששבר את הרשת

צביה גאון משתפת אותנו במתכון מושלם לחמוצים עיראקיים.

מצרכים:
2 כרובית (חתוכה לפרחים)
1 כרוב גדול (חתוך לרצועות עבות)
5-6 גזרים לחתוך לפרוסות
3 פלפלים ירוקים בהירים (לחתוך לקוביות)
2 פלפל ירוק חריף (לפרוס)
לתחמיץ:
1 ליטר חומץ רגיל
1 ½ ליטר מים
כף מלח
2 כפות כורכום
2 כפות סוכר
אפשרי: 1/2 כפית מלח לימון
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
חמוצים לשבת 4 מתכונים
חמוצים יפנים מתכון פשוט – תומר תומסחמוצים ביתיים מהירים תוך שעה

מתכון נוסף לטירשי קל להכנה:

אופן הכנה:
1. לשטוף ולחתוך את הירקות
2. להרתיח את מרכיבי התחמיץ בסיר גדול, להוסיף את הירקות, ולבשל כ-10 דקות.
3. לצנן לכמה דקות, ואז להעביר את הירקות לצנצנת זכוכית וליצוק את הרוטב עד כיסוי הירקות.
4. יש להניח במקום מוצל בטמפרטורת החדר למשך כיממה שלמה (24 שעות), ואז ניתן לאוכל.
5. נשמר במקרר עד חודש. בתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות