תפריט סגור

סלמון ב-7 דקות במיקרוגל מתכון של תומר תומס

סלמון ב-7 דקות במיקרוגל מתכון

סלמון ב-7 דקות במיקרוגל מתכון של תומר תומס

מצרכים:
2 תפוחי אדמה מקולפים
2 חתיכות של דג סלמון
שמנת חמוצה
פלפל גרוס
מלח
חמאה
שמן זית
רוזמרין
טימין
לימון
כוסברה
שן שום


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. מגרדים תפוח אדמה אחד בפומפיה לתוך קערה מוסיפים 25 גרם חמאה מומסת,חצי כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור ומערבבים.
2. מעבירים את התפוח אדמה לנייר אפיה ומשטחים.
3. שמים את הסלמון מעל התפוח אדמה המגורד במרכז.
4. מורחים מעל שמנת חמוצה,פלפל שחור גרוס, מלח,קצת טימין,קצת רוזמרין
5. מקפלים את נייר האפיה כפי שהודגם בסרטון ומניחים בצד.
6. מתחילים בהכנת המנה השניה: מגרדים תפוח אדמה אחד, מעט שמן זית,פלפל שחור גרוס,מלח ומערבבים היטב.
7. מעבירים לנייר אפיה,משטחים, שמים את הסלמון במרכז התפוח האדמה המגורד.
8. מזלפים מעל הסלמון שמן זית,מגרדים שן אחת של שום.
9. מוסיפים טיפה לימון,קצת כוסברה, עוטפים את הסלמון עם הנייר אפיה כפי שהודגם בסרטון.
10. שמים את 2 מנות הסלמון על צלחת ומכניסים למיקרוגל ל-7 דקות.
11. לאחר 7 דקות במיקרוגל, מעבירים את המנות עם הבסיס לצלחות ומגישים.

Posted in דגים

מתכונים נוספים

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!