ספגטי בולונז מתכון מנצח

ספגטי בולונז מתכון
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לספגטי בולונז מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לספגטי בולונז מנצח

מצרכים להכנת ספגטי בולונז:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 שיני שום
  • קופסא בינונית עגבניות מרוסקות
  • פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק ללא מונוסודיום
  • חב ספגטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל
  • כורכום
  • כמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה

  • עם 2 כפות שמן זית לטגן את הבצלים הקצוצים .
  • להוסיף שום קצוץ ואת הבשר טחון .
  • לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
  • להוסיף קופסא עגבניות מרוסקות .
  • לתבל – מעט מלח קורט פלפל שחור, כפית כורכום, כף אבקת מרק ללא מונוסודיום .
  • להנמיך להבה לבישול של 30 דקות.
  • לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך .
  • לבשל ספגטי עם כפית מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן קנולה לערבב ולהגיש את תערובת הבשר מעל הספגטי .

סרטון עם מתכון נוסף לספגטי בולונז:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: