ספגטי בולונז מתכון מנצח

ספגטי בולונז מתכון
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לספגטי בולונז מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה לספגטי בולונז מנצח

מצרכים להכנת ספגטי בולונז:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 שיני שום
  • קופסא בינונית עגבניות מרוסקות
  • פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק ללא מונוסודיום
  • חב ספגטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל
  • כורכום
  • כמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה

  • עם 2 כפות שמן זית לטגן את הבצלים הקצוצים .
  • להוסיף שום קצוץ ואת הבשר טחון .
  • לפורר עם מזלג עד לשינוי הצבע .
  • להוסיף קופסא עגבניות מרוסקות .
  • לתבל – מעט מלח קורט פלפל שחור, כפית כורכום, כף אבקת מרק ללא מונוסודיום .
  • להנמיך להבה לבישול של 30 דקות.
  • לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך .
  • לבשל ספגטי עם כפית מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן קנולה לערבב ולהגיש את תערובת הבשר מעל הספגטי .

סרטון עם מתכון נוסף לספגטי בולונז:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: