ספינג' מרוקאי אותנטי מתכון מושלם

ספינג מרוקאי מתכון מושלם
ספינג מרוקאי מתכון מושלם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים ל30-40 ספינג':
1 קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
½ כפית מלח
1 כף סוכר
½ 3 כוסות מים פושרים.
דבש או אבקת סוכר לציפוי.

אופן ההכנה:
מכניסים בקערה את כל החומרים היבשים ומתחילים ללוש בידיים ומוסיפים בהדרגה את המים. יוצרים בצק רך ומעט דביק. מניחים לו לתפוח למשך שעתיים. לאחר שעתיים לשים שוב ומניחים לו לנוח עד שיתפח ויכפיל את נפחו (בין חצי שעה לשעה).
לאחר מכן מרתיחים שמן עמוק (עדיף לטמפ של 160 מעלות) מרטיבים את הידיים במים , לוקחים גוש בצק, עושים בו חור ומכניסים לשמן עמוק. מזהיבים משני הצדדים ומוציאים מהשמן. טובלים בדבש או מפזרים אבקת סוכר.
(למי שלא רוצה לטבול בדבש אפשר להכין סירופ מ4 כוסות סוכר 3 כוסות מים ומיץ מחצי לימון. מחממים בסיר את הסוכר, המים ומיץ הלימון עד שהסוכר נמס. ומצננים).
בתיאבון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: