ספינג' מרוקאי אסלי 100% הצלחה

ספינכ מרוקאי אסלי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

ספינג' מרוקאי אסלי מתכון מנצח

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הספינג:

תומר תומס משתף אותנו במתכון מושלם של ספינג מרוקאי אסלי:
מצרכים:
1 ק"ג קמח לבן
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
1 כף של ערק או וודקה
4 כוסות של מים (הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה חמה)

ספינג מרוקאי אורגינל – מתכון מנצח
סופגניות ספינג לחנוכה ומיני סופגניות.
ספינג' טוניסאי מתכון של תומר תומס כולל סרטון

אןפן הכנה:
1. שמים בקערה את הקמח,סוכר,שמרים,מלח,אבקת אפיה,סוכר וניל ומערבבים הכל היטב ומתחילים להוסיף את המים והערק לתוך תערובת הקמח ומתחיל ללוש את הבצק עד שהבצק מתחיל להתגבש ואז מוסיפים את השמן ואז ממשיכים ללוש עד לקבל בצק אחיד .
2. מכסים את הבצק ונותנים לו לתפוח למשך שעה.
3. לאחר שעה של תפיחה מחדירים לבצק אוויר במשך 2 דקות כפי שמוצג בסרטון.
4. מרטיבים קלות את הידיים,לוקחים כדור קטן מהבצק,יוצרים במרכז הכדור חור ומעבירים לטיגון בשמק עמוק(כל התהליך מודגם בסרטון למעלה) וחוזרים על התהליך עם שאר הבצק,בינתיים מכינים רשת שאליה נוציא את הספינג' לאחר הטיגון,מטגנים את הספינג עד להזהבה משני הצדדים.
5. לאחר שהספינג מוכן, מוציאים לרשת ואז טובלים את הספינג בסוכר משני הצדדים ומגישים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *