תפריט סגור

עוגיות לימון מושלגות – תומר תומס

עוגיות לימון מושלגות

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגיות לימון מושלמות.

מצרכים:

2.5 כוסות חד פעמי לשתיה חמה של קמח מנופה.
2 ביצים לארג'
כוס חד פעמי לשתיה חמה של אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
חצי כוס חד פעמי שתיה חמה של שמן
1 לימון


אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הביצים ומוסיפים את השמן,מלח,אבקת סוכר,סוכר וניל,אבקת אפיה ובעזרת מטרפה נערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בעזרת מגרדת,נגרד לקערה חצי מקליפת הלימון,חוצים את הלימון ומוסיפים מיץ מחצי לימון לתוך התערובת שהכנו ונערבב.
3. מוסיפים לתערובת את הקמח ולשים ידנית עד לקבלת בצק אחיד ואז נותנים לבצק 10 דקות מנוחה.
4. טובלים את כפות הידיים במעט שמן ויוצרים מהבצק כדורים ומשטחים כל כדור וטובלים באבקת סוכר ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו ואופים למשך 15 דקות ואז נותנים לעוגיות לפחות 10 דקות להתקרר.

עוגיות לימון מושלגות – סרטון הכנה:

Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!