תפריט סגור

עוגיות מקרוד מתכון

עוגיות מקרוד מתכון

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות מקרוד.

מצרכים

לבצק
1 ק"ג סולת
1 כפית גדושה של סודה לשתייה
1.5 כוסות קמח
1.5 כוסות מים פושרים
2 כוסות שמן חמימים

למילוי:
חבילת תמרים בוואקום (500 גרם)
מעט קינמון (לא חובה)


לסירופ:
3 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
מבשלים יחד עד לקבלת סירופ קצת סמיך

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מתחילים בבישול הסירופ: שמים את כל המצרכים(סוכר,מים,מיץ לימון) ומבשלים עד אשר הסירופ מסמיך.
2. בקערה שמים את קמח,סודה לשתיה,סולת,מערבבים מעט ומוסיפים את השמן החמים ומערבבים עד אשר השמן מכסה את כל הבצק ואז מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים עד אשר מתקבל בצק אחיד רך ונעים למגע ואז נותנים לבצק לנוח 10 דקות.
3. לאחר שהבצק נח על נייר אפייה מרדדים את הבצק לעלה דק,שמים בקצה את מלית התמרים ומגלגלים לרולדה,חותכים את הרולדה לתיכות בגודל 2.5 ס"מ ומטגנים עד להזהבה.
4. שמים את העוגיות המטוגנות במסננת ,נותנים להתקרר טיפה וטובליתם בתוך הסירופ החם ואז מעבירים למנג'טים.

Posted in כללי,מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!