עוגיות עיראקיות (כעכע) מתכון מנצח

כעכע עיראקי
כעכע עיראקי מתכון מושלם של אורלי אליהו

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורלי אליהו משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות עיראקיות (כעכע)

מצרכים:

קילו קמח (פחות חצי כוס)
2 כפות גדושות שמרים
2 כפות גדושות חוויאג' לעוגיות (להשיג בחנויות תבלינים)
כוס שמן
כוס סוכר
וכוס וחצי בערך של מים פושרים
2 ביצים

אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמח והשמרים,מוסיפים את החוויאג' והסוכר ומערבבים בעדינות.
2. מערבבים את הנוזלים (שמן,מים,ביצים) בנפרד ומוסיפים בהדרגה לקמח עד לקבלת בצק אחיד ,מכסים ואז נותנים לבצק לנוח חצי שעה עד שעה.
3. יוצרים את הצורה העוגיות,מסדרים על תבנית עם נייר אפיה ,מורחים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות עד שמזהיב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *