תפריט סגור

עוגיות עם חמאה דניות

עוגיות בטעם חמאה דניות

מור ויצמן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות חמאה דניות.

מצרכים להכנת עוגיות עם חמאה דניות:

  • 350 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 כוסות קורנפלור

אופן הכנה:

  1. נחמם תנור ל-160 מעלות ומכינים 2 תבניות עם נייר אפיה.
  2. בקערת המיקסר,נשים את החמאה,סוכר וניל ואבקת סוכר ונפעיל את המיקסר עם וו גיטרה.
  3. נוסיף בהדרגה למיקסר את הקורנפלור והקמח ונערבל במהירות איטית ואז נוסיף את השמן קנולה ונמשיך בערבול במהירות בינונית עד לקבלת גושי בצק.
  4. מהבצק שהכנו,ניצור עוגיות ונסדר במרווחים בתבניות ונשטח וניצור פסים בכל עוגיה באמצעות מזלג.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך חצי שעה עד אשר מתקבל צבע קרם בהיר כמו בתמונה.
  6. מצננים את העוגיות ומפזרים מעל אבקת סוכר.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגיות חמאה קרין גורן:

מתכונים נוספים לעוגיות חמאה:

עוגיות חמאה קלות תומר תומס
עוגיות חמאה מאקו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!