Search

עוגיות שושנים מתכון מושלם עם מרנג

עוגיות שושנים מתכון מושלם עם מרנג

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות שושנים מתכון מושלם עם מרנג

מוריה משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגיות שושנים עם מרנג.

מצרכים:
3 כוסות קמח לבן
3 חלמונים ביצה L
1/3 כוס שמן קנולה
1/4 כוס סוכר לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס מים פושרים
4 חלבוני ביצה L
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כף תמצית וניל
*מי שאוהב מתוק יותר יכול להוסיף 1/4 כוס סוכר לבן
שימוש בכוסות 240 מ"ל
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגיות שושנים שמרים של סבתא – מתכון ממכר
עוגיות שושנים מתכון היסטרי
עוגיות שושנים מושלמות

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. בקערה רחבה/במעבד מזון להוסיף את כל המצרכים ולערבב היטב עד שאין גושים, מציינת לפני שהבצק הוא דביק ואין ממה לחשוש. נעביר לשולחן העבודה נקמח היטב ונעבד את הבצק עד שהוא כבר עטוף בשכבה דקה של קמח, נעטוף בנייר נצמד ונכניס למקרר לשעה. לממהרים ניתן להכניס למקפיא עד שהבצק מתייצב, ואפשר לעבוד איתו. .
2. הכנת המרנג: להוסיף לקערת המיקסר את כל המצרכים הנדרשים להקציף היטב עד שמגיעים לתערובת תפוחה ולבנה, לאחר שהבצק התייצב לחלק לשני חלקים נקמח את הבצק ונרדד בנייר אפייה עד שהבצק מעט דק למרוח מהמרנג לחתוך למספר חלקים ולהתחיל לגלגל עד שנוצר גליל קטן.
3. להכניס לתנור שחומם מראש על 180° מעלות עד שהעוגיות מוכנות , ושהחלק התחתון זהוב. אני הוצאתי אותן רכות היו בערך 20 דקות בתנור לא רציתי שהעוגיות יהיו קשות, שימו לב שכל תנור הוא שונה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות