עוגת ביסקוויטים טירמיסו מושלמת

עוגת ביסקוויטים טירמיסו ללא ביצים
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת ביסקוויטים טירמיסו.

500 גר בסקוויטים
2 כוסות חלב עם כף גדושה נס קפה.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
200 גר' גבינת מסקרפונה
3 כפות סירופ מייפל
3 כפות סוכר

אופן הכנה:
להקציף את השמנת עם הפודינג המייפל והסוכר להוריד מהירות במיקסר ובהדרגה להוסיף כף אחריי כף מהגבינה לאיחוד.
בתבנית פיירקס גודל 24 נטבול כל בסקוויט בחלב עם הנס קפה ונניח על התחתית מעל רבע מכפות הקצפת מעל שוב שכבה של בסקוויטים וקצפת פעם אחרונה שכבה של בסקוויטים ומעל נזלף את שאר הקצפת.
נפדר באבקת קקאו וקיבלתם עוגה שלמות.

מתכון נוסף לעוגת ביסקוויטים:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *