עוגת גבינה אפויה מתכון משגע

עוגת גבינה אפויה מתכון משגע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

עוגת גבינה אפויה מתכון משגע

דורית כהן משתפת אותנו במתכון משגע לעוגת גבינה אפויה.

מצרכים:

לבסיס העוגה
3/4 שרוול פתיבר וניל או עוגיות חמאה
85 ג חמאה
לעוגה
3 ביצים גדולות
3/4 מיכל שמנת של פעם
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
1 סוכר וניל
גרידת קליפת לימון
380 ג גבינה לבנה 5%
21/2 כפות קורנפלור
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה בחושה ב-10 דקות
עוגת גבינה של בית מלון המתכון ששבר את הרשת
עוגת גבינה אפויה ב-5 דקות ללא מיקסר

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. יש להוציא את המצרכים מהמקרר כשעה לפני תחילת הכנת העוגה .
2. במעבד מזון נטחן את העוגיות לפירורים ונערבב אותם עם החמאה המומסת .
3. כעת , נמרח עם מעט חמאה את סיר הג׳חנון בקוטר 20 ונניח בתחתית נייר אפיה משומן וכנל גם על דפנות הסיר .
. את עיסת הפירורים נשטח על תחתית הסיר , להדק אותה .
5. יש להדליק את התנור עם תבנית מלאה במים כ 20 דקות לפני הכנסת העוגה אליו על 200 מעלות .
6. בקערת המקסר נקציף את החלבונים יחד עם חצי כוס סוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף יציב , אבל לא נוקשה .
7. בקערה נוספת נערבב עם מקסר את החלמונים יחד עם מחצית הכוס סוכר שנותרה וגרידת הלימון , נוסיף את הגבינה , השמנת , הקורנפלור והאינסטנט עד לקבלת תערובת אחידה ולא גושית .
8. עם מרית נערבב יחד את הבלילות בעדינות עד לקבלת מירקם אחיד .
9. את הבלילה נשפוך על תחתית הביסקוויטים ונכניס לתנור לחצי שעה ונניח את הסיר בתוך התבנית עם המים .
10. לאחר חצי שעה נוריד טמפרטורה של התנור ל 150 מעלות ונמשיך לאפות עוד 45 דקות .
11. לא לפתוח את התנור בכלל !!!.
12. לאחר ה 45 דקות נוספות .
13. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לפחות שעה וחצי נוספות בתוך התנור.
14. לאחר מכן ניתן להוציא את העוגה , לקרר אותה ולהכניס למקרר להתייצבות לפחות לחמש שעות .
15. ניתן לפדר עם אבקת סוכר או לצפות אותה עם קצפת למעלה !!.
16. עוגה טעימה ומומלצת .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *