חיפוש

עוגת גבינה פירורים אפויה מתכון נדיר

עוגת גבינה פירורים אפויה מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 12 חובבי בישול

עוגת גבינה ופירורים

מצרכים:

לבסיס:

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • גרידת לימון (מעט)
  • 1 כפית מיץ לימון / מים

למילוי:

  • 4 חבילות גבינה לבנה רגילה (1 ק"ג)
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 ביצים
  • גרידת לימון (מעט)

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבסיס: בקערה גדולה, ערבבו את כל מרכיבי הבסיס בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים.
  2. הפרדת הפירורים: קחו כוס אחת מפירורי הבצק והניחו בצד.
  3. הידוק הבסיס: את יתרת פירורי הבצק, הדקו היטב על תחתית תבנית אפייה בינונית.
  4. הכנת המילוי: בקערה נפרדת, ערבבו היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הרכבת העוגה: יוצקו את המילוי על שכבת הבצק שבתבנית, ובעזרת מרית שטחו את המילוי באופן שווה.
  6. פיזור הפירורים: פזרו את הפירורים ששמרתם בצד באופן שווה על שכבת המילוי.
  7. אפייה: הכניסו את העוגה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו במשך 40-50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
  8. הגשה: הניחו לעוגה להצטנן לחלוטין לפני שפורסים ומגישים.

בתאבון!

מתכון של אתי זוהר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות