Search

עוגת גבינה קלה וטעימה ב 5 דקות

עוגת גבינה קלה וטעימה ב 5 דקות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתחשק לכם קינוח קרמי ומפנק אך קצר בזמן? מתכון עוגת גבינה קל זה בא להציל, דורש רק 5 דקות של זמן הכנה! עם קומץ מרכיבים בלבד, אתה יכול להכין עוגת גבינה דקדנטית שתרשים את בלוטות הטעם שלך ותספק את השן המתוקה שלך. אין צורך באפייה – פשוט מערבבים, מצננים ונהנים!

איך מכינים עוגת גבינה קלה וטעימה ב 5 דקות?

– 200 גרם גבינת שמנת, מרוככת
– 100 גרם אבקת סוכר
– 200 מ"ל שמנת כבדה
– 1 כפית תמצית וניל
– גרידת לימון אחד (לא חובה)
– עוגיות עיכול או פריכיות גרהם, מרוסקות (לקראסט, אופציונלי)
– חמאה מומסת (לקראסט, אופציונלי)

שלבים להכנת עוגת גבינה קלה וטעימה ב 5 דקות:
1. טורפים בקערת מיקסר את גבינת השמנת הרכה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
2. מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר לגבינת השמנת, ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.
3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
4. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת השמנת עד להטמעה אחידה.
5. מערבבים פנימה את תמצית הווניל וגרידת הלימון (אם משתמשים) להעצמת הטעם.
6. אם אתם מעדיפים קרום, שלבו את עוגיות הדיג'סטיב המרוסקות או פצפוצי הגרהם עם חמאה מומסת עד שהתערובת מזכירה חול רטוב.
7. מהדקים את תערובת הקרום לתחתית כלי הגשה או תבנית קפיצית ליצירת בסיס יציב.
8. יוצקים את מלית עוגת הגבינה על הקרום, מפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית.
9. מחליקים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם גב כף לגימור מסודר.
10. מכסים את עוגת הגבינה בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-2-3 שעות לפחות, או עד להתייצבות.
11. לאחר שהצטננה והתייצב, מוציאים את עוגת הגבינה מהמקרר ופורסים למנות.
12. הגישו את עוגת הגבינה הקלה והטעימה שלכם צוננת, מעוטרת בפירות יער טריים, קצפת, או זילוף של רוטב שוקולד אם תרצו.
13. תיהנו מהטוב הקרמי של עוגת הגבינה המהירה והמענגת הזו תוך 5 דקות בלבד של זמן הכנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות