עוגת מסקרפונה עם צימוקים

עוגת מסקרפונה עם צימוקים
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת מסקרפונה עם צימוקים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת מסקרפונה עם צימוקים.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגת מסקרפונה עם צימוקים:

מצרכים:

  • לשטרוייזל:
  • 1 כוס קמח לבן
  • חצי כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • לתחתית:
  • 2 ביצים
  • 1 חבילת חמאה 250 גרם רכה בטפרטורת החדר
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס סוכר
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • למלית:
  • 4 ביצים לארג'
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 גביעים של גבינת מסקרפונה של השף הלבן תנובה
  • 1 גביע קרם פרש של השף הלבן תנובה
  • 1 חבילה פודינג וניל
  • צימוקים או אוכמניות

אופן הכנה:

  1. מכינים את השטרוייזל: בקערה שמים את כוס קמח,חצי כוס סוכר ו-50 גרם חמאה ומערבבים עד שנוצרים פרורים כפי שמוצג בסרטון ושמים בצד.
  2. מכינים את תחתית העוגה: בקערה נפרדת שמים את 2 ביצים,1 חבילת חמאה,3 כוסות קמח תופח,כוס סוכר,גרידת לימון ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מתחילים בהכנת המלית: בקערה נפרדת שמים 4 ביצים לארג',1 כוס סוכר,1 שקית סוכר וניל ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ומוסיפים 2 גביעים של גבינת מסקרפונה ואת הקרם פרש והפודינג וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מתחילים בהרכבת העוגה: בתבנית פיירקס שמים את תחתית העוגה שהכנו מרטיבים מעט את הידיים ומשטחים את התחתית בתבנית לגובה אחיד.
  5. שמים מעל התחתית את מלית הגבינה שהכנו ומיישרים ומעל מפזרים צימוקים או אוכמניות.
  6. מפזרים מעל הצימוקים את השטרוייזל פירורים שהכנו בצורה אחידה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה (בערך 40 דקות).
  8. לאחר שמוציאים את העוגה מהתנור,מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות ,פורסים ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: