תפריט סגור

עוגת סברינה קלה ומושלמת

עוגת סברינה קלה

ליז תורג'מן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת סברינה קלה ומושלמת.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מצרכים להכנת עוגת סברינה קלה:

  • 3 ביצים XL מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • כוס סוכר
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 דנונה 3%
  • לסירופ
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפות רום
  • חצי כוס מים
  • לקצפת
  • 1 שמנת מתוקה
  • כף פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב והבדרגה נחליש את המהירות ונוסיף את את החלמונים.
  3. מוסיפים את הקמח תופח.
  4. נעצור את המערבל, נוסיף את הדנונה עם שקית אבקת אפייה בתנועות קיפול עדינות
  5. מעבירים לתבנית משומנת גודל 24 ואופים למשך 35 דקות.
  6. בינתיים מכינים את הסירופ: מבשלים את חומרי הסירופ עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט (בערך 5 דקות) יש לערבב מדי פעם.
  7. איך שהעוגה מוכנה שופכים עליה כוס מים קרים (זאת לא טעות) ואת הסירופ שהכנו.
  8. מכינים את הקצפת ומזלפים מעל העוגה.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!