עוגת סברינה קלה ומושלמת

עוגת סברינה קלה
ליז תורג'מן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת סברינה קלה ומושלמת.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ליז תורג'מן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת סברינה קלה ומושלמת.

מצרכים להכנת עוגת סברינה קלה:

  • 3 ביצים XL מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • כוס סוכר
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 דנונה 3%
  • לסירופ
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפות רום
  • חצי כוס מים
  • לקצפת
  • 1 שמנת מתוקה
  • כף פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב והבדרגה נחליש את המהירות ונוסיף את את החלמונים.
  3. מוסיפים את הקמח תופח.
  4. נעצור את המערבל, נוסיף את הדנונה עם שקית אבקת אפייה בתנועות קיפול עדינות
  5. מעבירים לתבנית משומנת גודל 24 ואופים למשך 35 דקות.
  6. בינתיים מכינים את הסירופ: מבשלים את חומרי הסירופ עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט (בערך 5 דקות) יש לערבב מדי פעם.
  7. איך שהעוגה מוכנה שופכים עליה כוס מים קרים (זאת לא טעות) ואת הסירופ שהכנו.
  8. מכינים את הקצפת ומזלפים מעל העוגה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *