Search

עוגת קפה ואגוזי לוז מושחתת

עוגת קפה ואגוזי לוז מושחתת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת קפה ואגוזי לוז מושחתת

צלילי אוחנה משתפת אותנו במתכון לעוגת קפה ואגוזי לוז מושחתת

מצרכים:
5 ביצים (L)
½ כוס סוכר לבן
מלח (קורט )
1 כפית תמצית וניל
1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
1 כוס + 4 כפות אגוזי לוז טחונים לאבקה (טחונים לאבקה)
½ כוס + כף קורנפלור
לקרם קפה:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)
½ כוס חלב
תמצית אספרסו
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי (80 גרם)
לגנאש שוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל )
½2 חפיסות שוקולד מריר (250 גרם
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
מתכון קל לעוגה מושלמת לשבת
זאת העוגה שתחזיר אותכם לילדות ב-5 דקות
עוגה לשבת מיוחדת -מתכון מנצח

מתכון נוסף לעוגת קפה:

אופן הכנה:
1. ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרו / גז ומצננים.
תחתית ( טורט) העוגה:
1.מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. מקציפים ביצים שלמות במיקסר עם סוכר, סוכר וניל תמצית וניל, קורט מלח עד לקציפה אוורירית.
3. בקערה נפרדת מערבבים עם כף, קורנפלור ( רצוי לנפות) ואגוזי לוז טחונים.
4. מורידים את רמת ההקצפה לנמוך ביותר, מוסיפים את הקורנפלור ואגוזי הלוז לקציפת הביצים וממשיכים עד לאיחוד המרכיבים.
5. מחלקים את הבלילה לשלוש תבניות משומנות קוטר 22 / 24 ואופים בערך 10 דקות עד להזהבה.
לקרם קפה:
1. מקציפים את כל מרכיבי הקרם ושומרים במקרר.
לגנאש שוקולד:
1. ממיסים את השוקולד עם השמנת מתוקה.
הרכבת העוגה:
לפי הסדר הזה: טורט אגוזי לוז, קרם קפה, טורט אגוזי לוז, גנאש שוקולד, טורט אגוזי לוז, קרם קפה, גנאש שוקולד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות