דרגו את המתכון

מצרכים:

לבסיס:

לקרם:

לציפוי:

הוראות הכנה:

  1. הכנת הבסיס: בקערה, ערבבו את החלמונים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה. הוסיפו את שאר מרכיבי הבסיס וערבבו היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. שפכו את הבלילה לתבנית משומנת היטב (עדיף תבנית קפיצית) ואפו בחום של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה (כ-30-40 דקות). הניחו לעוגה להתקרר לחלוטין.
  3. הכנת הקרם: בקערת המיקסר, הקציפו את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. הוסיפו את השמנת המתוקה, הסוכר, תמצית הרום והפודינג וניל והמשיכו להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  4. הרכבת העוגה: מרחו את הקרם באופן שווה על העוגה הקרה והכניסו למקפיא לשעתיים לפחות.
  5. הכנת הציפוי: בסיר קטן, חממו את השוקולד המריר והשמנת המתוקה על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
  6. ציפוי העוגה: הוציאו את העוגה מהמקפיא וצקו עליה את הציפוי. הניחו לציפוי להתייצב מעט ופזרו מעל קוקוס טחון.
  7. הכניסו את העוגה למקפיא לכמה שעות נוספות להתייצבות מלאה.
  8. הגשה: לפני ההגשה, הניחו לעוגה להפשיר מעט בטמפרטורת החדר.

טיפים:

בתאבון!

מתכון של מוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות