תפריט סגור

עוגת קרמבו נדירה

עוגת קרמבו מתכון
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

הודיה ימין משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת קרמבו נדירה.

  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 5 יחידות ביצים
  • רכיבים לקרם
  • 500 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • רכיבים לגנאש
  • 250 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה


  • להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות.
  • להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד עם האבקת אפייה ואז לקפל בעדינות.
  • לחמם תנור ל180 מעלות.
  • לאפות את העוגה בין 15-20 דק (תלוי בתנור).
  • לחכות מעט שהעוגה תתקרר.
  • להכנת הקרם : יש להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת הקרם ואז לשפוך אותו לעוגה.
  • להכניס למקפיא לכחצי שעה ובמקביל להכנת הגנאש על בן מארי להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה להכניס את הגנאש שנוצר לכ10 דק במקפיא ואז ליצוק על העוגה להכניס למקרר / מקפיא.

מתכון נוסף לעוגת קרמבו של ניקי ב.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!