עוגת קרמבו נדירה

עוגת קרמבו מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

הודיה ימין משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת קרמבו נדירה.

  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 5 יחידות ביצים
  • רכיבים לקרם
  • 500 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • רכיבים לגנאש
  • 250 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות.
  • להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד עם האבקת אפייה ואז לקפל בעדינות.
  • לחמם תנור ל180 מעלות.
  • לאפות את העוגה בין 15-20 דק (תלוי בתנור).
  • לחכות מעט שהעוגה תתקרר.
  • להכנת הקרם : יש להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת הקרם ואז לשפוך אותו לעוגה.
  • להכניס למקפיא לכחצי שעה ובמקביל להכנת הגנאש על בן מארי להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה להכניס את הגנאש שנוצר לכ10 דק במקפיא ואז ליצוק על העוגה להכניס למקרר / מקפיא.

מתכון נוסף לעוגת קרמבו של ניקי ב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: