חיפוש

מתכון לעוגת יום הולדת גבוהה

מתכון לעוגת שוקולד גבוהה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לעוגת יום הולדת גבוהה

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון מושלם לעוגת יום הולדת גבוהה.

מצרכים:
2 תבניות מספר 24
(לעשות את המתכון הזה פעמיים בכל תבנית.)
2 ביצים
1 כוס שמן קנולה
1 כוס מים פושרים
2 כוסות סוכר לבן
חצי כוס אבקת קקאו
2 כוסות קמח לבן
1 כף אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח דק
1 שמנת קטנה מעורבבת בקערית עם חצי כוס חלב טוב טוב.
לקצפת
4 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל
למריחה של השכבות
ריבת תות
לקישוט
קופסת דובדנים
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת יום הולדת שוקולד – תומר תומס
עוגת יום הולדת שוקולד מתכון
עוגת שוקולד יום הולדת – מתכון מושלם

מתכון נוסף של עוגת יום הולדת של הקונדיטורית אליה:

אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים 2 תבניות בקוטר 22 או 26ס”מ.
2. במיקסר עם חלק המקציף מקציפים את הביצים, השמן, השמנת עם הכוס חלב , המים, הסוכר והקקאו במהירות נמוכה במשך דקה, רק עד שהחומרים מתאחדים..
3. לאחר מכן להוסיף את הקמח והאבקת אפייה והסודה שניפנו. ומקציפים טוב טוב..
4. לוקחים שתי תבניות מניחים בתחתית דף נייר אפייה וסוגרים את הטבעת של התבנית משמנים ומוזגים את התערובת .
5. מכניסים לתנור את 2 התבניות ואופים בערך 40 דקות. מחכים שיתקררו לחלוטין.
6. אח"כ כל עוגה פורסים שיהיה סהכ 4 עיגולים.
7. מכניםאת הקצפת.
8. בקערת מיקסר לשים 2 שמנת מתוקה.2 כוסות חלב 2 חבילות פודינג וניל להקציף טוב טוב לקצפת..
9. הרכבת העוגה..
10. לקחת עיגול חהניח במה שתבחרו מרחו ריבת תות ומעל קצפת ואז מעל לשים עיגול ואז למרוח שוב ריבה ושוב קצפת ולהדק ואז שוב עיגול שוב ריבה וקצפת ומעל שוב עיגול.
11. את העיגול האחרון פשוט תרטיבו שימו חצי כוס מים עם סוכר ותרטיבו את העיגול האחרון.
12. ואז שוב לקחת את 2 הקצפות הנותרות עם חצי כוס סוכר ולהקציף לקצפת ולמרוח על כל העוגה..אני נעזרתי בלקקן ובכלי מסתובב שהנחתי את העוגה עליו .
13לאחר מכן קישטתי בדובדבנים שוקולד מסביב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות