Search

עוגת שבעת המינים מתכון לטו בשבט

עוגת שבעת המינים מתכון לטו בשבט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

4.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

עוגת שבעת המינים מתכון לטו בשבט

נעומי ברוכים משתפת אותנו במתכון לעוגת שבעת המינים מתכון לטו בשבט

מצרכים:
4 ביצים
¾ כוס סוכר
¾ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
2 כוסות ושלושת רבעי קמח
½1 כפית אבקת אפיה
½ כפית אבקת סודה לשתיה
4 כוסות תערובת פירות יבשים ופיצוחים (לפי הטעם)
1 כף קמח
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגה כושית – המתכון שתמיד מצליח
עוגה לשבת מיוחדת -מתכון מנצח
עוגה מושלמת לט"ו בשבט

מתכון נוסף לעוגת טו בשבט:

אופן הכנה:
1. במיקסר, מקציפים את הביצים עם הסוכר לחמש דקות.
2. מוסיפים את השמן בהדרגה ותוך כדי הקצפה, ואז מוסיפים את המיץ וממשיכים להקציף.
3. לאחר מכן מוסיפים לבלילה את הקמח, האבקת אפייה ואת הסודה ומקציפים עד לאיחוד.
4. את תערובת הפיצוחים מערבבים עם הקמח, מניחים חצי כוס בצד ואת השאר מערבבים ידנית היטב עם הבלילה.
5. יוצקים לתבנית המשומנת ומפזרים מעל את חצי הכוס שהשארנו בצד.
6. מכניסים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל45-50 דקות. בתאבון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות