עוגת שוקולד וחלבה מושלמת

עוגת שוקולד וחלבה
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד וחלבה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד וחלבה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגת שוקולד חלבה:

מצרכים:

  • לעיסת העוגה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל)
  • 1.5 כוס קמח רגיל
  • 1 שקית אפייה (10 גר')
  • 1 כוס שוקולית
  • 50 גר' בערך חלבה מפוררת
  • לקרם שוקולד
  • חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל)
  • 100 גר' שוקולד מריר 60% קקאו
  • לקישוט
  • 100 גר' חלבה מפוררת בערך

אופן הכנה:

  • לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
  • לערבב את כל מצרכי העיסה לעוגה בקערה.
  • למזוג לתבנית משומנת.
  • לאפות כ- 45 דקות או עד שננעץ קיסם במרכז העוגה ויצא יבש..
  • להוציא מהתנור..
  • במיקרו לחמם בקערה בפולסים של 30 שניות את השמנת עם השוקולד.
  • לערבב אחרי כל 30 שניות להמסה מלאה עד שנוצר קרם מבריק..
  • לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג את הקרם באחידות על פני העוגה..
  • לפזר חלבה סביב העוגה לקישוט .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: