עוגת שוקולד וחלבה מושלמת

עוגת שוקולד וחלבה
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד וחלבה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד וחלבה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגת שוקולד חלבה:

מצרכים:

  • לעיסת העוגה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל)
  • 1.5 כוס קמח רגיל
  • 1 שקית אפייה (10 גר')
  • 1 כוס שוקולית
  • 50 גר' בערך חלבה מפוררת
  • לקרם שוקולד
  • חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ"ל)
  • 100 גר' שוקולד מריר 60% קקאו
  • לקישוט
  • 100 גר' חלבה מפוררת בערך

אופן הכנה:

  • לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
  • לערבב את כל מצרכי העיסה לעוגה בקערה.
  • למזוג לתבנית משומנת.
  • לאפות כ- 45 דקות או עד שננעץ קיסם במרכז העוגה ויצא יבש..
  • להוציא מהתנור..
  • במיקרו לחמם בקערה בפולסים של 30 שניות את השמנת עם השוקולד.
  • לערבב אחרי כל 30 שניות להמסה מלאה עד שנוצר קרם מבריק..
  • לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג את הקרם באחידות על פני העוגה..
  • לפזר חלבה סביב העוגה לקישוט .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: