עוגת שוקולד מטריפה במרקם יוגורט

עוגת שוקולד מטריפה
אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד מיוחדת עם מרקם של יוגורט.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקולד מיוחדת עם מרקם של יוגורט.

  • עוגת שוקולד ויוגורט
  • 3 ביצים שלמות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • פקק תמצית וניל
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1 גביע של 200 מיל יוגורט אפשר בכל אחוז שומן
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות קקאו גדושות
  • 3/4 כוס שוקולית
  • לקרם:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כפית נס קפה

אופן ההכנה:

  • לשים בקערה את הביצים שלמות והסוכר לערבב ואז להוסיף את השמן בזילוף
  • מוסיפים לקערה תמצית וניל.
  • בקערה יבשה לנפות את הקקאו הקמח והשוקולית לערבב ולהוסיף את אבקת האפיה.
  • מערבבים שוב את קערת הביצים תוך כדי להוסיף את היבשים בשלבים ואז לשים את המים לערבב ובסוף מוסיפים את היוגורט .
  • משמנים תבנית מתאימה ולהכניס למיקרוגל ל×6 דקות לבדוק בקיסם אם צריך להוסיף לעוד דקה להוציא ולשפוך על העוגה בעודה חמה את הקרם.
  • אופן הכנת הקרם:
  • ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת ולהוסיף 1/2 כפית נס קפה בערך לדקה

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: