חיפוש

עוגת גבינה אפויה מתכון מנצח לשבועות

עוגת גבינה אפויה מתכון מנצח לשבועות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גבינה אפויה מתכון מנצח לשבועות

כרמלה שמואל משתפת אותנו במתכון מנצח לעוגת גבינה אפויה.

מצרכים:
1 ק"ג גבינה לבנה 9% מסוננת
2 גביעים שמנת חמוצה (400 מ"ל)
7 ביצים מופרדות
גרידת לימון
¼1 כוסות סוכר (250 גרם)
4 כפות אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
4 כפות קורנפלור (32 גרם)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה אפויה מתכון נדיר
עוגת גבינה אפויה הכי טעימה
עוגת גבינה אפויה מתכון מומלץ

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. משמנים סיר ג'חנון, גוזרים עיגול נייר אפייה ומניחים בתחתית הסיר. מחממים תנור ל-250 מעלות.
2. להניח על מסילה ראשונה מלמטה תבנית עם מים חמים.
3. בקערה גדולה מכינים את תערובת הגבינות: טורפים גבינה 5%, שמנת חמוצה, חלמונים, גרידת לימון, רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל וקורנפלור. ממשיכים לטרוף עד לקבלת בלילה חלקה.
4. מקציפים חלבונים עד היווצרות קצף, ואז מוסיפים בהדרגה כוס סוכר תוך כדי הקצפה. מקציפים עד לקצף יציב (לא נוקשה).
5. שופכים לקערת הגבינות שליש מהקצף ומערבבים עם מטרפה לבלילה חלקה. מוסיפים עוד שליש מהקצף ומקפלים בתנועות עטיפה. מוסיפים את השליש האחרון ומקפלים בתנועות עטיפה.
6. שופכים את התערובת לתבנית. מטיחים את התבנית על השיש ליישור העוגה.
7. מניחים את הסיר בתוך תבנית המים ואופים 10 דקות. לאחר מכן אופים ב-150 מעלות כשעה וחצי או עד שהעוגה אינה רוטטת.
8. מוציאים את העוגה להתקררות מוחלטת, לאחר מכן הופכים על מגש.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות