עוגת שוקו ציפס מושלמת

עוגת שוקו ציפס מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקו ציפס מושלמת.

  • לשתי תבניות אינגליש קייק, השימוש בכוס חד פעמית לשתייה חמה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס שמן
  • חצי כפית מחית וניל או כפית תמצית וניל
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 200 גר' (או כוס מיץ תפוזים לפרווה)
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • כף גדושה קמח לערבוב עם השוקולד צ'יפס
  • כוס שוקולד צ'יפס (אפשר גם לבן, גם חום וגם לערבב את שניהם)
  • מעט שוקולד צ'יפס לקישוט
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • מחממים תנור 180 מעלות על רגיל (לא טורבו).
  • בקערה טורפים את הביצים, סוכר, שמן, וניל.
  • מוסיפים את השמנת חמוצה או מיץ תפוזים ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים עוד מעט לקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים את כף הקמח עם השוקולד צ'יפס ומכניסים לקערת העיסה.
  • מערבבים מעט.
  • מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות במעט שמן ומיישרים.
  • מקשטים עם שוקולד צ'יפס למעלה.
  • אופים 30-35 דק', נועצים קיסם וכשיוצא יבש מוציאים .
  • לבזוק אבקת סוכר לקישוט.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: