עוגת שוקו ציפס מושלמת

עוגת שוקו ציפס מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת שוקו ציפס מושלמת.

  • לשתי תבניות אינגליש קייק, השימוש בכוס חד פעמית לשתייה חמה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס שמן
  • חצי כפית מחית וניל או כפית תמצית וניל
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 200 גר' (או כוס מיץ תפוזים לפרווה)
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • כף גדושה קמח לערבוב עם השוקולד צ'יפס
  • כוס שוקולד צ'יפס (אפשר גם לבן, גם חום וגם לערבב את שניהם)
  • מעט שוקולד צ'יפס לקישוט
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • מחממים תנור 180 מעלות על רגיל (לא טורבו).
  • בקערה טורפים את הביצים, סוכר, שמן, וניל.
  • מוסיפים את השמנת חמוצה או מיץ תפוזים ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים עוד מעט לקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה קטנה מערבבים את כף הקמח עם השוקולד צ'יפס ומכניסים לקערת העיסה.
  • מערבבים מעט.
  • מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות במעט שמן ומיישרים.
  • מקשטים עם שוקולד צ'יפס למעלה.
  • אופים 30-35 דק', נועצים קיסם וכשיוצא יבש מוציאים .
  • לבזוק אבקת סוכר לקישוט.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: