עוגת תפוזים בחושה פרווה – תומר תומס

עוגת תפוזים בחושה פרווה
עוגת תפוזים בחושה פרווה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוגת בחושה פרווה קלה להכנה.

מצרכים:

4 ביצים לארג'
1 כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס קוקוס טחון
כוס קמח תופח
כוס אגוזי מלך קצוצים או שוקולד ציפס (לא חובה)

אופן הכנה:

1.מפעילים את המיקסר ומוסיפים לתוכו את הביצים,מיץ תפוזים,שמן,סוכר,סוכר וניל וממשיכים לערבב במך 3-4 דקות.
2. לאחר שערבבנו את הביצים עם הסוכר מוסיפים את הקמח תופח והקוקוס ואגוזי המלך/שוקולד ציפס וממשיכים לערבל לעוד כמה דקות עד לקבלת מסה אחידה בצבע צהוב בהיר.
3. משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת שהכנו.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך כ-40 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5. לאחר שהעוגה מוכנה, הופכים את התבנית ומשחררים את העוגה ונותנים להתקרר ואז מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של העוגה בחושה:

מתכונים נוספים:

עוגת פירות בחושה / עוגת שזיפים בחושה | עוגת וניל בחושה | עוגת נס קפה בחושה ללא גלוטן | עוגת מייפל חלבית | עוגת תפוזים קוקוס ושוקולד בחושה

מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לעוגות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: