חיפוש

עוגת תפוזים בחושה|מתכון פרווה| תומר תומס

עוגת תפוזים בחושה פרווה
עוגת תפוזים בחושה פרווה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון של עוגת תפוזים בחושה פרווה קלה להכנה.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין עוגת תפוזים בחושה ?

4 ביצים לארג'
1 כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
1 סוכר וניל
כוס קוקוס טחון
כוס קמח תופח
כוס אגוזי מלך קצוצים או שוקולד ציפס (לא חובה)

אופן הכנה של עוגת תפוזים בחושה:

1.מפעילים את המיקסר ומוסיפים לתוכו את הביצים,מיץ תפוזים,שמן,סוכר,סוכר וניל וממשיכים לערבב במך 3-4 דקות.
2. לאחר שערבבנו את הביצים עם הסוכר מוסיפים את הקמח תופח והקוקוס ואגוזי המלך/שוקולד ציפס וממשיכים לערבל לעוד כמה דקות עד לקבלת מסה אחידה בצבע צהוב בהיר.
3. משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת שהכנו.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך כ-40 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5. לאחר שהעוגה מוכנה, הופכים את התבנית ומשחררים את העוגה ונותנים להתקרר ואז מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של עוגת תפוזים בחושה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות