עוגת תפוז שוקולד מושלמת

עוגת תפוז שוקולד
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוז שוקולד מושלמת.

  • 3 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 1 כוס שמן (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 1 כוס סוכר (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גר')
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • 2 כוסות קמח (חד פעמי לשתייה חמה)
  • כף שוקולית
  • כף קינמון
  • 2 כפות קוקוס (לא חייב)
  • חופן שוקולד צ'יפס
  • סירופ מייפל לזילוף על העוגה המוכנה

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, אבקת אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה.
  • בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס.
  • בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה.
  • לזרות מעליה את תערובת השוקולד.
  • למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה.
  • לאפות כ- 40 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
  • להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: