עוגת תפוז שוקולד מושלמת

עוגת תפוז שוקולד
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוז שוקולד מושלמת.

  • 3 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 1 כוס שמן (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 1 כוס סוכר (חד פעמי לשתייה חמה)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גר')
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • 2 כוסות קמח (חד פעמי לשתייה חמה)
  • כף שוקולית
  • כף קינמון
  • 2 כפות קוקוס (לא חייב)
  • חופן שוקולד צ'יפס
  • סירופ מייפל לזילוף על העוגה המוכנה

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, אבקת אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה.
  • בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס.
  • בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה.
  • לזרות מעליה את תערובת השוקולד.
  • למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה.
  • לאפות כ- 40 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
  • להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: