עוף בלימון וסומק בתנור מתכון של תומר תומס

עוף בלימון וסומק בתנור
עוף בלימון וסומק בתנור מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוף בלימון וסומק בתנור מתכון של תומר תומס

מצרכים:
6 חלקי עוף(שוקיים וירכיים של עוף )
מיץ מלימון אחד
3 לימונים
4-6 בצלים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח גס




.

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את חלקי העוף,שופכים מעל את מיץ הלימון מכסים במים ושמים בצד.
2. פורסים את הבצל לרצועות ושמים בתחתית תבנית פיירקס.
3. מסירים את הקליפה והחלק הלבן מהלימון כפי שהודגם בסרטון ופורסים את הלימון לפרוסות ומסדרים מעל הבצל בתבנית פיירקס.
4. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
5. מסננים את העופות מהמים ומסדרים מעל הלימון והבצל בתבנית.
6. מחממים את הסילאן במיקרוגל 30 שניות ומורחים את הסילאן על העוף באמצעות מברשת.
7. מפזרים מעל העוף מעט פלפל שחור גרוס,מעט מלח גס מכסים בנייר כסף ואופים בתנור למשך שעה ורבע בחום של 180 מעלות.
8. לאחר שעה ורבע, מוציאים מהתנור ומפזרים מעל סומק ומכניסים שוב לתנור לרבע שעה עד 20 דקות בחום של 200 מעלות על מנת שהעוף ישחים.
9. מוציאים מהתנור ומגישים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *