תפריט סגור

עוף עם ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

עוף עם ארטישוק ירושלמי - בטטה קסביה

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לעוף עם ארטישוק ירושלמי ( בטטה קסביה)

מצרכים:
1.5 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף
3 ירכיים
3 שוקיים
2 עגבניות ללא קליפה מגורדות
10 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן קנולה
כפית וחצי כורכום
כפית וחציפלפל שחור גרוס
כפית מלח
חבילת כוסברה קצוצה


אופן הכנה:
1. מחממים את הסיר ושמים את השמן ומחממים,שמים בסיר את העוף על הצד של העור,ומשחימים משני הצדדים (מומלץ לכסות את הסיר) ולאחר שהעוף משחים מוסיפים לסיר את הכורכום ומערבבים.
2. מוסיפים לסיר את העגבניות המגורדות ואת השום הקצוץ וממשיכים לערבב.
3. חותכים את הארטישוק הירושלמי כפי שהוצג בסרטון (3 חלקים) ומוסיפים את הארטישוק ואת הפלפל שחור גרוס לסיר ומערבבים.
4. מוסיפים לסיר מים חמים עד לגובה גב העוף ומוסיפים את המלח וחצי מחבילת הכוסברה.
5. מבשלים ללא מכסה למשך 40 דקות עד שהעוף מוכן והארטישוק ירושלמי רך ומגישים.

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!