עראייס מתכון מושלם של נטלי דנה

עראייס מתכון מושלם
עראייס מתכון מושלם של נטלי דנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עראייס מתכון מושלם של נטלי דנה

מצרכים להכנת עראייס מושלם :
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר טחון נותן להוסיף שומן כבש
1 כף צנוברים (לא חובה)
חצי זר של פטרוזיליה
1 בצל קצוץ דק
חצי זר כוסברה
כפית עמבה (לא חובה)
כף מיונז
כפית מלח
חצי כפית פפריקה
1/3 כפית פלפל
רבע כפית בהרט
חצי או פלפל חריף אחד טחון ( לא חובה)
כף שמן זית

מצרכים לטחינה ירוקה :
חצי כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
פלפל
מלח
1 שן שום כתושה
מעט פטרוזיליה קצוצה
מים (מוסיפים בהדרגה עד להגעה למרקם הרצוי)

2 פיתות חתוכות לחצאים

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את כל חומרי תערובת הבשר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר בצורה נדיבה, כפי שהוצג בסרטון.
3. מורחים חצאי הפיתות עם שמן זית ב-2 הצדדים בעזרת מברשת.
4. שמים את הפיתות שהכנו על מחבת או בטוסטר, מתחילים בחלק העליון של הפיתה (כפי שהוצג בסרטון) ואז הופכים לצד אחד ושזה משחים הופכים לצד שני(הכל מודגם בסרטון)
5. בזמן שהבשר מתבשל,מתחילים בהכנת הטחינה: שמים את חומרי הטחינה במעבד מזון ומפעילים עד לקבלת טחינה ירוקה, במידה והטחינה סמיכה מדיי, יש להוסיף מיף עד להגעה למרקם הרצוי.
מגישים בצלחת עם פרוסות עגבניה,מלפפון,בצל,פטרוזיליה וטחינה ירוקה וחותכים כל חצי פיתה ל-2 ומגישים

מרכיבים לטחינה :
מיים בהדרגה עד קבלת מרכם נכון
קצת פטרוזיליה קצוצה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *