5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

 

השייק המדהים הזה הוא תוצאה של מיזוג יחד את הטוב ביותר שיש לטבע להציע בכוס! זוהי תערובת השואבת השראה מתרבות השייקים התוססת, לוקחת את הפירות הטריים ביותר והופכת אותם לפרץ של טעם ותזונה. 

השייק הזה הוא לא רק פינוק מענג לבלוטות הטעם שלכם, אלא גם מעצמה של חומרים מזינים שישאירו אתכם מרענן. בין אם אתם חובבי בריאות או סתם מישהו שמחפש חטיף מהיר וטעים, השייק הזה מושלם.

 

רשימת רכיבים:

 2 בננות בשלות

 1 כוס פירות יער מעורבים (תותים, אוכמניות, פטל)

 1 כוס עלי תרד שטופים

 1/2 כוס יוגורט יווני

 1 כף זרעי צ'יה

 1 כף דבש

 1 כפית אבקת ספירולינה (אופציונלי לחיזוק תזונה נוספת)

 1 כוס חלב שקדים (או כל חלב לבחירתך)

 קוביות קרח (לא חובה)

 

יתרונות תזונתיים:

השייק הזה הוא תחנת כוח עמוסה בחומרים מזינים! 

שלבי הכנה:

  1. אספו את המרכיבים שלכם: וודאו שהכל טרי ומוכן לשימוש.
  2. מכינים את הפירות והירקות: קולפים ופורסים את הבננות. שוטפים היטב את פירות היער והתרד.
  3. מרכיבים בבלנדר: מניחים לבלנדר את הבננות, פירות היער המעורבבים, התרד, היוגורט היווני, זרעי הצ'יה, הדבש, אבקת הספירולינה (אם משתמשים), וחלב השקדים.
  4. מערבלים עד לקבלת תערובת חלקה: מערבלים על גבוה עד לקבלת עקביות חלקה. אם אתם אוהבים את זה קר יותר, זרקו חופן קוביות קרח וערבבו שוב.
  5. מגישים ונהנים: מוזגים את השייק לכוס גבוהה. הוסף טפטוף דבש או פזר של זרעי צ'יה מלמעלה למגע נוסף.

כמות וזמן:

מתכון זה מכין 2 מנות, מושלם לשיתוף או לשמור כמה למועד מאוחר יותר. זמן ההכנה הוא בסביבות 10 דקות, מה שהופך אותו לאפשרות כניסה מהירה וקלה.

רמת קושי:

מתכון זה נכנס לקטגוריית "קל". 

חלופות:

לאוכלי כשרות, הקפידו שכל מוצרי החלב יהיו בעלי כשרות. החליפו יוגורט יווני בחלופה לא חלבית לגרסה טבעונית. אתה יכול גם להתאים אישית את הפירות והירוקים לפי העדפותיך או מה העונה.

טיפים:

 אל תפחדו להיות יצירתיים השייק הזה הוא קנבס לבלוטות הטעם שלכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות