תפריט סגור

פאי פקאן פרווה מתכון מושלם של תומר תומס

פאי פקאן פרווה מתכון

פאי פקאן מתכון מושלם של תומר תומס

מצרכים להכנת פאי פקאן:
1 חבילה של בצק פריך של שמרית (או שניתן להכנס למתכון של בצק פריך בקישור הבא: בצק פריך )
3 ביצים
קורט מלח
חצי כפית קינמון
200 גרם פקאן לא קלוי
חצי כוס של סילאן
חצי כוס סוכר חום
1 חבילת נטורינה של שמרית 200 גרם ( ניתן להחליף במרגרינה או חמאה לגרסה חלבית)


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1.מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. טוחנים במעבד מזון 100 גרם פקאן (את השבורים, את היפים משאירים) עם הסוכר חום ,מלח,קינמון ו-100 גרם נטורינה מומסת במיקרוגל.
3. מעבירה את התערובת שטחנו לביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
4. משמנים את תבנית הפאי מעט,ומסדרים מעל את הבצק הפריך(כפי שהוצג בסרטון)ומהדקים לקצוות.
5. שופכים לתבנית הפאי את תערובת הביצים האחידה ומכניסים ל-20 דקות הקפאה.
6. מסדרים מעל המלית בתבנית את אגוזי הפקאן(כפי שמוצג בסרטון)
7. שופכים מעל אגוזי הפקאן את הסילאן ומברישים את הפקאן עם מברשת.
8. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות( משתנה מתנור לתנור)

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!