פאי פקאן פרווה מתכון מושלם של תומר תומס

פאי פקאן פרווה מתכון
פאי פקאן פרווה מתכון קל של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פאי פקאן מתכון מושלם של תומר תומס

מצרכים להכנת פאי פקאן:
1 חבילה של בצק פריך של שמרית (או שניתן להכנס למתכון של בצק פריך בקישור הבא: בצק פריך )
3 ביצים
קורט מלח
חצי כפית קינמון
200 גרם פקאן לא קלוי
חצי כוס של סילאן
חצי כוס סוכר חום
1 חבילת נטורינה של שמרית 200 גרם ( ניתן להחליף במרגרינה או חמאה לגרסה חלבית)

אופן הכנה:
1.מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. טוחנים במעבד מזון 100 גרם פקאן (את השבורים, את היפים משאירים) עם הסוכר חום ,מלח,קינמון ו-100 גרם נטורינה מומסת במיקרוגל.
3. מעבירה את התערובת שטחנו לביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
4. משמנים את תבנית הפאי מעט,ומסדרים מעל את הבצק הפריך(כפי שהוצג בסרטון)ומהדקים לקצוות.
5. שופכים לתבנית הפאי את תערובת הביצים האחידה ומכניסים ל-20 דקות הקפאה.
6. מסדרים מעל המלית בתבנית את אגוזי הפקאן(כפי שמוצג בסרטון)
7. שופכים מעל אגוזי הפקאן את הסילאן ומברישים את הפקאן עם מברשת.
8. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות( משתנה מתנור לתנור)

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: