דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון קלאסי קל של פאי רועים.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של פאי רועים:

מצרכים להכנת פאי רועים מתכון קל:

אופן הכנה:

  1. מחממים את המחבת,מוסיפים את 4 כפות שמן זית ,בצל וגזר ומטגנים היטב עד למצב שקוף תוך כדי טיגון מוספים כף של רסק עגבניות.
  2. מוסיפים למחבת את הבשר טחון,כאשר הבשר במחבת מחליף צבע,מוסיפים את הפפריקה, כפית שטוחהפלפל שחור, כף מרק עוף,שיני שום כתושות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב,מטגנים עד שהבשר מוכן 90%.
  3. בקערה שמים את הביצים,כף מרק עוף,2 כפות שמן זית,1 כפית פלפל שחור ו-1 כפית כורכום ,מעט מלח ומערבבים היטב ושופכים מעל קוביות התפוח אדמה המבושלות ומועכים לפירה חלק.
  4. משמנים קלות תבנית שטוחה,רצוי תבנית פיירקס.
  5. שמים בתחתית התבנית את תערובת הבשר ומשטחים.
  6. שמים מעל תערובת הבשר את הפירה ומשטחים רצוי עם ידיים רטובות ומרססים או מברישים עם שמן קלות ובעזרת מזלג עושים פסים כמו שמודגם בסרטון.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות מצב טורבו ,אופים למשך 40 דקות עד אשר החלק העליון של הפירה משחים.
  8. לאחר שהחלק העליון השחים, מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר, פורסים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות