פזואלוס מרוקאי למימונה מתכון מעלף
הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון מושלם של פזואלוס.
מצרכים:
חצי קילוגרם קמח
4 ביצים
1 כף סוכר
2-4 כפות מים
2-3 כפות שמן
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
מתכון מנצח לעוגיות אגוזים מרוקאיות למימונה
מתכון לספינג' מרוקאי נדיר למימונה
ממתק מרציפן ושוקולד למימונה
מתכונים נוספים
בורקס בשר מתכון מושלם
מתכון נדיר לפאי פירות
גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובצל
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לעבד את כל החומרים לבצק.
2. לשים לב לנוזלים כי עשיתי לפי העין והבצק. לתת מנוחה של 20 דקות.
3. לחלק ל 2 ולרדד את הבצק דק מאוד.
4. לחתוך רצועות של 5 סמ × 30 אורך.
5. לחמם בסיר שמן עמוק. לנעוץ את המזלג בקצה רצועת הבצק ולטבול בשמן החם, תוך כדי גלגול .
6. להניח על נייר סופג.
תהנו הילה?? להכין דבש-מסוכר ומים להביא לרתיחה להנמיך את האש עד שהופך לצבע דבש בהיר. לטבול את הפזואלוס. לפזר שומשום או סוכריות …אפשרי גם בלי.