דרגו את המתכון

ליאת נחמני משתפת אותנו במתכון של פלפל שיפקה כבוש.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין מתכון של פלפל שיפקה כבוש?

אופן הכנה:

לשטוף היטב את הפלפלים החריפים ולדקור עם מזלג, להכניס לצנצנת, לשים חצי כוס מלח, כוס אחת חומץ ומים עד למילוי הצנצנת.
לסגור היטב ולערבב .
מוכן תוך שבוע ימים

ניתן להשאיר מחוץ למקרר

* טיפ ממני אליכם – להכניס רק מזלג נקי לתוך הצנצנת

סרטון עם מתכון נוסף לפלפל שיפקה או ירוק כבוש:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות