פלפל שיפקה כבוש מתכון מושלם

פלפל שיפקה כבוש מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ליאת נחמני משתפת אותנו במתכון של פלפל שיפקה כבוש.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין מתכון של פלפל שיפקה כבוש?

  • 1 קילוגרם פלפל חריף
  • חצי כוס חומץ
  • חצי כוס מלח
  • מים – עד למילוי הצנצנת

אופן הכנה:

לשטוף היטב את הפלפלים החריפים ולדקור עם מזלג, להכניס לצנצנת, לשים חצי כוס מלח, כוס אחת חומץ ומים עד למילוי הצנצנת.
לסגור היטב ולערבב .
מוכן תוך שבוע ימים

ניתן להשאיר מחוץ למקרר

* טיפ ממני אליכם – להכניס רק מזלג נקי לתוך הצנצנת

סרטון עם מתכון נוסף לפלפל שיפקה או ירוק כבוש:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *